Minggu, 25 September 2011

Diposting oleh ... LLLLLLL ^^ di 02.48
Reaksi: 
0 komentar Link ke posting ini
Hari ini, Baru aja pulang ke kost abis try out di sebuah bimbel, eh dikagetin sama berita dari Yu Nem tentang bom di solo, Apa??? BOM DI SOLO! Dan yang lebih parah TKP nya ada di deket kost-an aku.. di Kepunton. Yu Nem tau berita itu bukan dari mana-mana, karna beliau liat dan dateng langsung ke TKP ! :o
Aku Kaget, Shock dengernya, suer! Kota Solo, tempat aku nuntut ilmu 3 tahun ini.
Ga pernah punya pikiran bakal ada bom di kota yang aku kenal sangat damai, nyaman dan menyenangkan ini.. Tuhan..
Dan seharian ini aku udah denger berapa kali sirene ambulans dari kamar kost , aku ngrasa sedih, ikut prihatin, kenapa musti bunuh diri dan melukai orang lain dengan bom? bener-bener perbuatan yang... (gabisa ngomongnya, karna akan sangat kasar, maaf)
Dan gara-gara kejadian ini, Solo yang biasanya kalo Minggu sepi, jadi gempar, dimana-mana (social networking, media massa, di jalan) orang-orang rame ngomongin Solo dan berkomentar..
Tapi satu, jangan sampe kejadian ini nimbulin kesalahpahaman, jangan ngebawa-bawa masalah agama hanya karna TKP nya ada di sebuah tempat ibadah, jangan sampe mengadu domba dan terprovokasi, dan tolong juga, jangan ngejudge apapun tentang kota Solo kalo belum pernah ngerasain gimana menyenangkannya tinggal disini.. :']
Dan sebagai warga negara yang baik, Kita serahin aja semuanya ke pihak yang berwajib dan biarin mereka menangani kejadian ini dengan benar sesuai prosedur.
Semoga Solo, kota yang memberiku banyak pelajaran tentang kehidupan bisa kembali jadi kota yang nyaman, tentram, damai, dan menyenangkan..
Semoga kejadian seperti ini ga terulang lagi, jangan pernah.. please God.. :(
Aku ga mau kota Solo ku ini berubah.. :'(

Sabtu, 24 September 2011

My life is too hectic !

Diposting oleh ... LLLLLLL ^^ di 07.25
Reaksi: 
0 komentar Link ke posting ini
Hey y'aaaall ! I come back again after a long period! please welcome me back LOL :p

I wanna share something but.. wait, I should arrange it into a good story so y'all can understand.

Today I had a lot of laugh-out-loud moments with my classmates as my new family, They're Nisa, Berrit, Stevee, Fitree, and Jasmine! It's weekend and I really love hanging out with 'em to refresh my mind after a hard week I've passed before ! We go swimming at Ortopedi, eating at Jogja Chicken and doing some fun things together. It was such a hilarious time with 'em.

fyi, I'm in the third grade of senior high school. I'm pretty sure I don't have to tell ya all why I must and should do refreshing. To be a third grade student is the most suffered life.

There's almost no time to take rest properly and don't ever think you can play freely !


Hence, when weekend comes ! We will welcome it with our warmest smile ever and we'll greatly celebrate it! We don't have to think twice to use the free time to recharge our energies! We won't waste the time, we swear! because it's been a rare chance to have a free time.
Everyday I should go to school at 6.00 a.m because my class begins at 6.30 a.m ! For more than 11 hours from 6.30 a.m till 18.00 p.m I study, everywhere! To tell you the details (sorry if I become blabber but I can't stand it since I have a blog to share everything :r) after school ends, I go to my course. I have 2 lessons to learn. I'll be there till 6.00 p.m . So, when I go back to my boarding home. It's been too late and without any energy left. Everytime I enter my room, I find out myself too exhausted. I cry sometimes, it can make me calm awhile. but, I have to drag myself out of the tiredness. I have a bunch of assignments to finish. Moreover, I have to study if there's a test for the following day. I'll keep stay awake till I think I have to get some sleep to gain more energy (I don't even care with the time) and If it's necessary I'll wake up again at 3 a.m to study more. And Another new and suffered day is ready to welcome you back! It's extremely crazy, right? or I'm the one who feel like that? =,=a
Life is too hectic lately, guyss!! :c

And tonight while I have a chance, I'll glad to make a new post for my lonely blog. Pesssh, I'm too sorry to you, baby blog. #kisshug :*





 

I Love Paris ! Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos